Az Apple beperelte az emberséget, mert túl sok szóban használták az "i" betűt, am köztudottan a cég védjegyzett szellem terméke. Hosszas pereskedés után, a vállalat jog osztályán dolgozók legnagyobb dadalukként könyvelhetk el a győzelmet, hszen mától az Apple-n kvül senk, sehol, semmlyen szövegkörnyezetben nem használhatja az "i" betűt.

Az ügy matt több cég kénytelen megváltoztatn a nevét, gy mától egyre sűrűbben találkozhatunk Audkkal az utakon, szállhatunk vllamosra a belvárosban, vagy térhetünk be vásároln egy hpermarketbe.
Megkeresésünkre az Apple szóvvője azt válaszolta, őket egyáltalán nem zavarja a dolog, ugyanúgy, ahogy megtanultuk az új "iPhone" tartozékanak használatát, ugyanolyan egyszerűen tanulunk majd meg "i" betű nélkül kommunkáln.

Végeredményben tehát, amennyben az rodában, az ratszekrény mélyén felejtették paprjakat, nem lesz egyszerű elmagyarázn a portásnak, hogy mt s szeretnének valójában.

Helyszn tudóstásunkat hallották.

U..: Hhetetlen...
http://index.hu/tech/2013/01/03/csatat_nyert_az_amazon_az_apple_ellen/

Szerző: T.A.

Szólj hozzá!

Címkék: apple per iphone

A bejegyzés trackback címe:

https://osszvisszelet.blog.hu/api/trackback/id/tr354997209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása