Párzásos

2011.12.18. 20:59

Azt ugye tudjuk - legalábbis merem remélni, hogy így van - hogy az ember a szaporodás szempontjából próbálja mindig az ideális jelöltet kiválasztani erre a folyamatra. Az, hogy ki az ideális, "rengeteg" tényezőn alapul.

Vegyük először a férfiakat.

Ha egy férfi párt keres, a következő dolgokat vizsgálja meg a kiválasztott alanyon:

1. A mellei. Ez azért fontos, mert a közhiedelem szerint minél nagyobb az emlő mérete, annál erősebb, és egészségesebb lesz az utód, lévén, van mivel táplálni.

2. Az arc. Ez egy döntő fontosságú testrész, hiszen a szép, vonzó megjelenés elengedhetetlenül fontos lesz az utód számára, a majdani párválasztásához.

 

És kb. ennyi. Persze, ezen felül, amikor már elkezdünk beszélgetni az alannyal, kiderülhet, hogy egyáltalán nem ideális, de ez csak akkor derül ki, ha a fenti két kritérium megfelel a férfi ízlésének.

 

És most nézzük a nőket.

1. A testfelépítése. Bizony, fontos, hiszen egy vézna férfi nem tudja úgy megvédeni a portát és a családot, ahogy azt az asszony egyébként elvárná.

2. A "méretei". Ó, igen, a méret a lényeg. Nagy szerszámmal erős utód jön létre.

3. A pénze. Anélkül hogyan tudná jólétben, és egészségben tartani a családot?

 

A 3. ponttal el is érkeztünk posztunk megírásának okához.

 

Tegyük fel, van egy Lány. Párt választ. Kiszemeli magának A Férfit. A Férfi erős, jóképű, intelligens, és van munkája. A Lány szerelmes.
Miután meghódítja a Férfit - aki, mellékesen megjegyezném, félredob mindent a Lány miatt - boldogan élnek. Egy darabig. Az történik ugyanis, hogy a Lány beviszi a Családba, és a Család nagyon megkedveli a Férfit. Ez persze eleinte nem zavarja a Lányt, és kapcsolatuk főleg akkor teljesedik ki, amikor a Férfi elkezd minél többet költeni a Lányra.

Ám a Férfi egyszer csak elveszíti munkáját, így elfogy a Pénze.

Egy darabig még jól elvannak a Lánnyal, ám a Lány számára egyre megterhelőbb az a tény, hogy a Férfi nem úgy áll anyagilag, ahogy kéne.

Ezért félredobja a Férfit, és összejön a Fiúval.

A Fiú nem erős, még talán jóképűnek sem kifejezettebben mondható, ám megvan neki az, ami a Férfinak nincs. A Pénz.
A Családnak egy darabig fel sem tűnik, hogy ez talán a legnagyobb különbség kettejük között, hiszen azt hiszik, a Lány szerelemből választotta a Fiút.

Majd a Lány megunja a Fiút, és félredobja. Természetesen, a Férfiért.

Bár a Férfinak ekkor még nincs munkája, ez az állapot nem tart sokáig, és igen hamar talál olyan munkát, amely elég Pénzt hoz a házhoz.
Megint jól elvannak egy darabig, élvezik egymás társaságát, és úgy tűnik, a szerelem olyannyira tartós, hogy a Férfi végül is úgy dönt, meg fogja kérni a Lány kezét.
Ám ekkor a Férfi elveszíti munkáját, és elfogy a Pénze.

Igen, jól gondoljátok. A lány előbb-utóbb beleun a dologba, és a következő párbeszéd zajlik le közte, és a Család egyik tagja között:
- Szeretem a Férfit, de az utóbbi időben elviselhetetlen dolgai vannak. Most még munkája sincs, és így nem látom vele a jövőt.
- És gondolod, hogy nem is lesz munkája?
- Előbb-utóbb biztos lesz, de nem várhatok egész életemben erre.
- És nem próbáltál vele beszélni erről?
- Nem lehet vele, mert rögtön felkapja a vizet mindenen. Régen, a Fiúval lehetett beszélni, mert ő meghallgatott. Ráadásul vele láttam a jövőt, neki volt munkája, volt Pénze.

Vajon mi következik ezután?

A Lány dobja a Férfit, és összejön a Fiúval.

Ezek szerint a Pénzéért.

 

Itt és most, vállalva a megkövezést, a Család megvezetését, és mindenki rossz véleményét, a következő dolgokat üzenem a Lánynak:

- A párválasztás nem azon kéne hogy múljon, kinek mennyi pénze van.
- Ha valakit igazán szeretsz, megtanulod tolerálni a hülyeségeit, és megtaláljátok a közös nevezőt, azt a kommunikációs csatornát, amin meg tudjátok beszélni a dolgaitokat.
- Azokat a nőket, akik anyagi szempontból választanak párt, a társadalom - egészen egyszerűen - kurváknak nevezi.
- Mindazok alapján, amit fentebb leírtam, azt hiszem, két lehetőség van, ami szóba jöhet:

1: Képtelen vagy valakit igazán szeretni, ergo nem tudsz szerelmes lenni, ami annak a jele, hogy egy beképzelt hülye picsa vagy, aki elvárja, hogy a világ úgy forogjon, ahogy neki tetszik,
2: Te, édes szívem, akárhogy is érint ez most, egy ordas nagy kurva vagy.

 

Egyebet nem tudok elmondani, kérem kapcsolja ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://osszvisszelet.blog.hu/api/trackback/id/tr313474121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása